onsdag 2. mai 2012

Pom-pom

"Gi det videre" Irene har en utfordring som går ut på å lage en pom-pom. Siden jeg aldri har laget det av papir før tenkte jeg det var på tide å prøve. Jeg brukte det jeg hadde liggende (silkepapir, serviett, garn og saks) fulgte instruksjonene hennes og syns det gikk veldig greit. Pom-pom`en av silkepapiret tok litt lengre tid siden den er så skjør og jeg ville prøve å ikke rive den. Kjekt til f.eks. å pynte opp en gave. 

                                       Den lilla er laga av en serviett, den var mye lettere å håndtere. Samme teknikken men den stoppet som en sløyfe, syns den ble søt sånn. Den henger nå i gangen og gir en fin fargeinnsprøytning :)

Hvis du vil se framgangsmåten til hvordan man lager en pom-pom og kanskje bli med på utfordringen du også så kan du trykke her. Bloggen hennes er utrulig fin og les gjerne dette der hun skriver om hvorfor bloggen ble opprettet. Jeg syns det er en veldig fin tanke og konsept.

1 kommentar:

Irene [Gi det videre] sa...

Så glad jeg ble (også da jeg åpnet i innboksen min i sted!), og så fin pom-pom og sløyfe du har laget! ☺ Setter STOR pris på at du gir det videre med dette innlegget. Tusen takk (så lenge ;-)). Irene.