lørdag 31. mars 2012

Puff

Har lenge latt meg friste av alle de fantastiske puffene som finnes rundt om kring og måtte jo bare prøve å strikke en jeg også! Oppskrifta er som vanlig hentet fra garnstudio og ble unnagjort på ei helg. Skal si jeg har fått strikkedilla. Har funnet ut at jeg elsker tjukt garn og store pinner, 15 som denne ble strikka på er jo temmelig stort, noe annet enn de 2,5 sokkepinnene jeg også holder på med for tiden :) Var litt tricky å få den jevnt rund tilslutt,  kanskje det finnes noen lure tips til det en eller annen plass.
garn: Polaris
farge: 06
pinnestr: 15

5 kommentarer:

jeg pusler i hverdagen sa...

Den ble kjempefin! Superfin farge og kjempebra laget. Også på en helg da.. du er flink (:

Åh, jeg kjenner jeg blir inspirert, snaart skal jeg begynne jeg og, må bare kjøpe strikkepinner og garn. Hva brukte du til fylling? KLEM!

Sirius sa...

Takk! Så bra, vi får ha strikkekveld en gang :)

Den er fylt med gjestedyna, med jersey laken rundt. Ganske kjekk oppbevaring egentlig (hvertfall hvis de ikke er så veldig ofte i bruk) og ene sida kan åpnes igjen når de trengs. Klem

siri ore elle sa...

Så fin puffen ble!!! Så stilig!!
Jeg kjøpte noe garn for en stund siden for å strikke puff, men det var så tungt og hardt å strikke med det garnet at jeg gav opp.....Litt dumt, men det ble grytekluter i stedet:-))
Legger meg som følger til bloggen din!!!

Klem Fru Samuelsen:-)))

Sirius sa...

takk! Åj, mn grytekluter er jo kjekt også da :) Jeg strikka med polaris, det var iallefall veldig mykt og lett å strikke med! Så morro at du vil følge :)

Sandoren og Blåsten sa...

Takk for hyggelig kommentar på hyttebloggen min! Så flink du er som har strikka puff, kikker på slike hver gang jeg er innom kremmerhuset....jeg kan IKKE strikke.

Hilsen Gry K